top of page

Innledning

Styret i LFK Stallions jobber i samarbeid med Brustad Busstrafikk AS med å tilrettelegge aktuelle supporterturer til LFKs bortekamper. Utvalgte turer besluttes av styret i LFK Stallions, etter innspill fra medlemsmøte.

INFO OM EVENTUELLE TURER KOMMER HER

Generell informasjon

 

I forbindelse med bortekampene, får LFK Stallions tilgang til en variabel mengde gratisbilletter. Disse vil bli utdelt til påmeldte deltakere i den rekkefølge påmelding er mottatt, og så lenge beholdningen rekker. Medlemmer i LFK Stallions har prioritet foran ikke-medlemmer mht. tildeling av gratisbilletter. Vi oppfordrer til tidlig påmelding, slik at styret kan bestille riktig transport i god tid før arrangementet.

For å sikre størst mulig oppslutning til våre turer, har styret i Stallions besluttet at aldersgrensen for deltakelse skal være 18 år - Ref. styrevedtak av 13. august 2018. Alternativt kan midreårige reise med voksent følge.

Vi ser frem til sosiale turer sammen med deg i LFK Stallions´ regi.

Velkommen til medlemsturer!

​Vi anbefaler forøvrig alle våre medlemmer å benytte vårt tilbud om visning av bortekamper i våre nye lokaler i LFKs klubbhus eller i Stallen i Levanger Bowling (visningssted kan variere).

Bli medlem

Ikke medlem i LFK Stallions enda? Meld deg inn og få medlemsfordelene du også.

 

VELKOMMEN!

bottom of page