Innledning

Styret i LFK Stallions jobber i samarbeid med Brustad Busstrafikk AS med å tilrettelegge aktuelle supporterturer til LFKs bortekamper. Utvalgte turer er besluttet av styret i LFK Stallions, etter innspill fra medlemsmøte.

Busstur til Oslo 10. - 12. september 2021

 

Helga 10. - 12. september arrangerer vi busstur med overnatting i Oslo i forbindelse med LFK bortekamp mot Skeid. Avreise fredag kl 17. Retur søndag kl 13.

 

Tur og kampbillett dekkes/ordnes av LFK Stallions. Overnattingen betales av den enkelte til den nette pris av kr 700 pr. natt per. pers. i dobbeltrom eller kr 1 400 pr. natt per pers i enkeltrom. 

For en smidigst mulig organisering av turen, trenger vi påmelding fra deg via e-post kontakt@lfkstallions.no helst snarest - men senest innen 3. september.

Denne turen gleder vi oss veldig til, og håper du har anledning til å bli med for å støtte LFK i kampen om revansje og 3 poeng!

Ei fotballhelg fylt med sosiale godbiter er i anmarsj. Bli med på tur! :)

Busstur til Trondheim 14. november 2021

 

Søndag 14. november sparkes årest siste seriekamp for LFK i gang, da Nardo FK er motstander på Nissekollen i Trondheim. Klarer LFK å kapre 4. plassen?

Bussen går fra Stallen (Levanger Bowling klokken 11.00, og returnerer umiddelbart etter kampen. Avstigning utenfor Oskars i Levanger, hvor det arrangeres en avslutningsfest for alle medlemmer i LFK Stallions og LFK, sammen med A-laget og støtteapparatet.

Stallions segler spesialdesignede munnbind på bussen.

Turen koster kr 200,- pr. pers., og det er nødvendig med minimum 20 påmeldte for gjennomføring.

Påmelding i kommentarfeltet på facebooksiden LFK Stallions, eller i e-post til kontakt@lfkstallions.no :)

OPPDATERING 13.11.21: AVLYST GRUNNET FOR FÅ PÅMELDTE.

Generell informasjon

 

I forbindelse med bortekampene, får LFK Stallions tilgang til en variabel mengde gratisbilletter. Disse vil bli utdelt til påmeldte deltakere i den rekkefølge påmelding er mottatt, og så lenge beholdningen rekker. Medlemmer i LFK Stallions har prioritet foran ikke-medlemmer mht. tildeling av gratisbilletter. Vi oppfordrer til tidlig påmelding, slik at styret kan bestille riktig transport i god tid før arrangementet.

For å sikre størst mulig oppslutning til våre turer, har styret i Stallions besluttet at aldersgrensen for deltakelse skal være 18 år - Ref. styrevedtak av 13. august 2018. Alternativt kan midreårige reise med voksent følge.

Vi ser frem til sosiale turer sammen med deg i LFK Stallions´ regi.

Velkommen til medlemsturer!

​Vi anbefaler forøvrig alle våre medlemmer å benytte vårt tilbud om visning av bortekamper i våre nye lokaler i LFKs klubbhus (vi benytter Stallen i Levanger Bowling, inntil våre lokaler i klubbhuset er ferdigstilte)! 

Bli medlem

Ikke medlem i LFK Stallions enda? Meld deg inn og få medlemsfordelene du også.

 

VELKOMMEN!