Styret

68-modell fra Levanger med meget sterk lidenskap for Trøndersk fotball - og da særlig Levanger Fotballklubb. Har vært et fast innslag som speaker på Moan i godt over 10 sesonger.

 

Jon Håkon var i sin tid med på å stifte Kokkelandslaget. Er svært engasjert, glad i å synge - og ønsker å skape stemning på kampene.

 

Jobber til daglig som miljøarbeider ved Levanger Ungdomsskole.

Utdannet Lektor (Master i Kunnskapsledelse) og jobber i dag ved Frol Barneskole.

Ansatt i Norges håndballforbund, Region Midt Norge, som instruktør for Trenerutdannig og Dommerutdanning.

Tidligere håndballspiller for LHK. Var med å startet opp LHK, satt i interimstyret som spiller-representant. Medlem av interimstyret og styresmedlem i LHK Suporterklubb siden oppstarten i 2012.

Styresmedlem i ØLFORUM (siden 2013).

E-post: hebr@levanger.kommune.no I Mobil: 900 19 261

Frank er en 69-modell med stort hjerte for Levanger Fotballklubb, hvor han satt i styret i 12 år - frem til opprykkssesongen. Han var også leder for LFK Media i mange år. 

 

Frank er 3-barnsfar, gift og bor i Vassdalen på Levangernesset. Har vært gründer og eier av egne bedrifter siden 1992. Forøvrig eneste styremedlem som aldri har vært fotballspiller, da Judo ble hans bane i ungdomsårene.

Var med på etableringen av Toppfotball Innherred, som i dag drifter blant annet Lokalkortet Innherred og Levanger Tippelag.

Frank er i dag medeier i Macron Store Levanger, som åpnet i mai 2017.

Please reload

LFK Stallions  I  Moan  I   pb 58  I  7601 Levanger

+47 907 98 455  

© 2016-2020 av Frank Olsen.

  • w-facebook
  • Twitter Clean